Crayfish Banana

De Crayfish Banana boilie is één van de twee nieuwe soorten boilies uit ons assortiment van 2016.

Zoals bij alle boilies in ons assortiment zijn dit ook readymades en hoef je ze niet in de vriezer te bewaren. De boilies zijn verpakt per kilo, en deze verpakkingen zijn verkrijgbaar in 15mm en 20mm boilies.

Force1baits Crayfish banana

De boilies zijn gemaakt van hoogwaardige en streng geselecteerde ingrediënten, welke uitstekend verteerbaar zijn voor onze gevinde vrienden. Het maal en mengproces van de grondstoffen wordt pas gedaan op de dag van productie om zo de versheid en optimale werking te kunnen garanderen. Alle ingrediënten die bij ons gebruikt worden zijn van top kwaliteit! 

Deze boilie bevat o.a. een flinke dosis aan vismeel en krillmeel. Om het af te maken is er nog een lekkere zoete banaan flavour aan toegevoegd. Kortom een lekkere zoete visbol die zowel instant als op voerstekken zijn mannetje staat!

Force1baits Crayfish banana

Ook zijn er van de Crayfish Banana popups en een dip verkrijgbaar! De twee kleurige popups (oranje met geel) zitten verpakt in potjes van 80gram en zijn te verkrijgen in 10mm en 15mm. Om je haakaasjes nog wat attractiever te maken kun je gebruik maken van de dip. 

Wil je deze boilie graag proberen? Vraag er dan naar bij je hengelsportwinkelier! Ben je benieuwd naar de andere producten uit ons assortiment? Klik dan hier om naar al onze producten te gaan.